Укр. Скоро зима

Скоро зима, прийдуть перші морози,
снігом накриє дороги та хати,
а навесні заквітують мімози
тільки ще треба весни дочекатись.
А зараз у мене цвітуть хризантеми,
квіти останні в моєму саду,
Тільки ти більше не прийдеш до мене,
і я до тебе не прийду.
Більше не буду я квіти зривати,
більше не буду на зустріч нести,
і з нетерпінням не буду чекати
твоєї появи в моєму житті.
Колись під березою ми зустрічались
у літню пору у вечірні часи,
закохані разом за руки триматись
і не чекати між нами грози.
         *******
Не зарікайтесь від лихої долі,
не говоріть майбутнє наперед,
не проливайте за минулим сльози
та ніколи, не плачте навзрид.


Рецензии