Укр. До школи

До школи йти в негоду не хотілось,
та не хотілось слухати й писати,
а йшов лише на тебе подивитись
та назавжди одну запам"ятати.
"Люблю тебе"-тоді хотів сказати
та тільки щось мене тоді тримало,
тебе завжди готовий був чекати,
а підійти завжди щось заважало.
"Люблю тебе", я написав на липі
слова ті, залишились назавжди,
вони були для когось вже забуті,
а я один не раз ходив туди.
Люблю тебе, я написав на парті,
що б ти читала це у другу зміну,
слова ці згодом, були кимось затерті,
а ти завжди навчалась на відмінно.
Пройшли роки, ми стали всі відверті,
а ті слова на липі збереглися,
вони ніколи не були забуті
а ми всі після школи розійшлися.


Рецензии