Життя мина

*verse Ukrainian/стих на украинском

Життя минає… Наче все без змін,
та невгомонний час  - це наш загальний ворог
звичайно бреше нам живим усім,
що все повернеться в звичайний кругообіг.

09.02.19


із серії "Життєві нотатки"


Рецензии