Я сумую по тобi

Я сумую по тобі і з розуму схожу.
Дорожу споглядаючи в очі.
Від вечірньої втоми ципенію,відверто.
Ухиляючи очі,дівочі.

Та й вглядаючись в руки,у теплі долоні.
Я схиляюсь до того що втрати.
Вносять смуток багатий,з сивиною на скроні.
Лишень знову чогось забажати.

До землі наче впали зорі,в трави зелені.
Загубились в обіймах теплих лагідних рук.
Тож чарує повітря,-подих...вдерся в легені.
Розриваючий стогін і стук.

Я сумую по тобі,як хочеться знати...
Як ті трави змиває росою.
Від вечірньої втоми шаленію...кохати!
Бути тільки,з коханим,-тобою.
 (Понкратова.О.В.)


Рецензии