Дзе ты мiлы начавау, начавау

Дзе ты мілы начаваў, начаваў.
Ты мяне не абдымаў, абдымаў.
А падушкі я збівала, а  падушкі я збівала
Цябе мілы выглядала. / 2 разы

Ты да мяне не прыйшоў, не прыйшоў.
А я дзверы на засоў, на засоў.
І пайшла на вечарынку, і пайшла на вечарынку.
Мяне другі хлопец кліча. / 2 разы

Пройгрыш.

Я музыку наняла, наняла.
Танцавала да рання, да рання.
Ўсю ночаньку гуляла, усю ночаньку гуляла.
Добрых хлопцаў выбірала. / 2 разы

Ты прыйшоў мяне кахаць, ой кахаць
Каб змагла я  дараваць , дараваць.
Падарункі забірала, падарункі забірала
Цябе выгнала  з  двара / 2 разы

Пройгрыш.

У небе зорачка гарыць, ой гарыць.
Маё сэрданька не спіць, ой не спіць.
Апранула чаравічкі, апранула чаравічкі
На гулянку іду да рэчкі  / 2 разы

Дзе ты мілы начаваў, начаваў.
Чаму мяне не абдымаў, абдымаў.
А  падушкі я збівала, а  падушкі я збівала               
Цябе мілы выглядала. / 2 разы               

Пройгрыш.
                Пераклала Лілія Воранава ( Заяц)14.02.2019г.               


Рецензии