Укр. Не прост1 слова

Я б для тебе купив
мільйон білих трлоянд,
та тввій шлях застелив
без сумління та втрат.
Що б дорога як сніг
була з білих троянд,
щоб була ти в фаті,
був весільний наряд.
Я б для тебе купив
ьілий дім на вершині,
все для тебе зробив,
щоб були ми щасливі,
ти ж корила себе
за поспішну помилку
і в думках, що прийде
і любов, і підтримка.
Моя мила подружка,
що ж це ти наробила,
ти життя своє коротке
з іншим загубила.
Присвятив тобі слова,
про любов, що в нас була
без троянд вона пройшла
та травою поросла.


Рецензии