Тихо час на плече покладае турботи

Тихо час на плече покладає турботи.
Дивний погляду стан,вітер в далі несе.
Тільки ти шаленієш.До роботи,з роботи.
Це гадаєш в житті майбуть понад усе.
  (Понкратова.О.В.)


Рецензии