Ми гордимося тим, що ми жиди!

Чимало несподіваних гостинців
Підносить нам життя мінливе знов...
Я впевнений, що в жилах українців
Шляхетно струменить єврейська кров!

І прагнемо ми до одного Царства,
І від одної матері грудей,
І ще тавро єгипетського рабства
З’являється на чолах у дітей!

Та Наріжний єдиний у нас Камінь,
Не заметуть піски наші сліди!
Так, Україна — це Новий Ізраїль,
Ми гордимося тим, що ми жиди!


Рецензии