Лiлiя

Працюють мама й Лілія
весною у садку,
старанно садять лілії
рядочком в квітнику,
бо дівчинка так мріяла
дізнатися про те,
яка ж вона, та лілія,
і як вона цвіте.
Пригріло землю сонечко
і теплі дні прийшли.
Радіють мама й донечка:
"Всі лілії зійшли!"
А там й черешні стиглії
дозріли у садку
і перша жовта лілія
розквітла в квітнику.
Милується на лілію
щоразу вся сім'я
і радується Лілія:
"Це квіточка моя!"
             
             Не судите строго, рисунок мой.


Рецензии