Укра на моя

На весні сади і квіти розцвітають,
І аромат їх дурманить, і п’янить.
Пташки щебечуть і солов’ї співають.
Земля в цвіту – хай її Бог боронить!

Приспів:
Україна моя, Україна!
Є  у тебе ріки, ліса, поля
І квітучі сади, і калина…
Ця земля – є Батьківщина моя!

В зелений одяг земля одягається
І сонце яскравіше світить для нас.
Воно неначе до всіх усміхається
І бажає щастя і Миру для нас!

Приспів:
Україна моя, Україна!
Є у тебе ріки, ліса, поля
І квітучі сади, і калина…
Ця земля – є Батьківщина моя!

Країна наша прекрасна і квітуча.
І земля добротна в неї родюча.
І соловейко дуже гарно співає.
Для мене кращої в світі не має!

Приспів:
Україна моя, Україна!
Є у тебе ріки, ліса, поля
І квітучі сади, і калина…
Ця земля – є Батьківщина моя!


Рецензии