Дефлорация

Дефлорація

Мій милий. Маеш рацію.
Вже час на дефлорацію.
Та кажуть медінспекції
про деякі інфекції.

Дають вони інструкцію
до всіх вживать обструкцію,
чи сам-на-сам у акції
вдаватись до абстракції.

Але ж занудна праця є –
кохатися з Горацієм.
То ж хай їм грець – цим лекціям,
бацилам та інфекціям.

Прийла до тебе вранці я
на цю на дефлорацію.
- Чи турок ти чи грек? Це ж я.
Та де ж твоя ерекція?
***

Я проспівала

Я проспівала вам шматочок серця.
Частинку свого его вам відкрила.
Порвіть сторінки. Пошматуйте крила.
Тримать навіщо книгу вам тепер цю?

Але для когось стане як причастя.
Торкнеться може деяких персон це.
Хтось не відчує більш гіркого щастя,
ніж біль у серці,  змішаний із сонцем.
***


Рецензии