О, Матерь Божия...

«Богородице Дево, радуйся,
Благодатная Марие, Господь с Тобою,
Благословенна Ты в женах
и благословен плод чрева Твоего,
яко Спаса родила еси душ наших
Аминь»    (Лк. 1, 28–31; Мф. 1, 18–25)

Пресвятая Богородица спаси нас...
О, Матерь Божия – Заступница Усердная,
Молитвенная Дщерь, моли Бога о нас...
Отроковице Чистая – Ты Царица Небесная !!!

О, Злотканная, Богородица Дево Радуйся...
Во Святая Святых, Захарией во храм введенная...
Сохранив Чистоту, обет Богу данная, Сладится...
Благою Вестью, Архангелом Гавриилом просвещенная !!!

О, Всехвальная, Благодатная Марие, Господь с Тобою...
Почитаема и Благословенна Ты среди жен, всеми родами...
Богоизбранная Дево, Благодать у Бога обретшая мольбою,
Родила Сына Божия, Иисуса Христа, Почитаемый Он всеми народами !!!

Взбранная Воеводо, ада Победительная, во Чреве Своем Чистом, Бога Вместившая...
Отцом Вседержителем Благословен Плод Чрева Твоего, яко Спаса родила еси Душ наших,
Воспитала Бога – человека Иисуса Христа, как родного Сына, Всею Душею Возлюбившая,
Божия Матерь в Чертогах Царствия Небесного молится Царю Богу о спасении Душ наших !!!

Радуйся Невесто Неневестная, Чистотою и Девством, миру Спасение Даровавшая...
Познала Любовь, страх за убийство Иисуса, скорби и слезы за Бога Распятого...
Пресвятая Дево, Бога Возлюбившая, спасла бы Христу жизнь, приняв распятье за нас Любя,
...Матерь Божья в Раю, вместе с Сыном Она, Его молит о нас, да не сбиться с Пути Христа !!!


Рецензии