Краплина

   
Я маленька у морі краплина,
Мить коротка в полоні часу,
Та звання, своє, чесна людина,
Ніби прапор надії несу.
Обіцянки порожні давати,
Я ніколи не міг у житті,
А тим більше, людей убивати,
Так, як владні структури святі.

Нас гукають в Європу і в НАТО,
Не питають тебе і мене,
Та невже, нас чекає, там свято,
Або диво небесне й земне.
Ми повірили сліпо майдану,
Але ціни зростають щодня,
Не помітили, друзі обману,
Ще панує у владі брехня.

В МВФ позичаючи гроші,
Ще й онукам повісять борги,
Брехуни, всі при владі хороші,
Кажуть, вірте у нас, вороги.
Тільки дурень підтримує владу,
Та не вірить у блок За життя,
Як повірили, люди, у зраду,
Там, де зло, не знайти майбуття.


Рецензии