На таможнi без грошей життя припиняеться...

-"Звiдки зьявилось слово "Таможня?"
-"Та одесити придумали!"
-"Та як?"
-"Даеш взятку i на кордонi питаеш:
-"Ну що,чи можна провезти товар?"
А тi вiдповiдають:
-"Та можна!"


Гумор iз "Однокласникiв"




За грошi iснуе таможня,
Я й iншi про це знають...
За грошi проiхать можна,
Iнакше-життя припиняеться...


Рецензии