Тинь

Тінь
http://valervinar.narod.ru/kiev/02-tin.mp3

Тінь з асфальту дивиться на мене.
Знає вона мене достеменно.
Йде вона зі мною в ногу знову.
З нею у розмові ми та в змові.

Пр. Тінь моя, не завмирай біжи-но.
       Тебе переїхала машина.
       Пан  якийсь на тебе плюнув смачно.
       Ти ж як я – безпечна й необачна.

Обминають люди дивну пару –
дцвчинку з тіниськом нечупарим.
Чи не зрозуміло це невже їм
те, що йду я з власною душею.

Пр.

А сьогодні я дійшла до тями –
з нею помінятися місцями.
Хай вона конає від любові.
Замість мене тужить за тобою.

Пр. Тінь моя не завмирай, диши-но.
       Тебе переїхала машина
       Пан якийсь на тебе плюнув смачно.
       Ти ж як я безпечна й необачна.
***


Рецензии