Чому не вiриться

Запитаю, - розкажи, чому не віриться...
Що зимою прилетить весняний птах...
Ти сказав - він прилетить! Куди він дінеться!
Лише вір! Щоб крила в росу!- так...так...так...!
Запитав ти,  - а в підсніжник білий - біленький,
Чи загорнем ми з тобою  білий день...?
Відповім - кохання наше, ти мій миленький,
Зможе все! Ним заспіває вітер - дзень...
Мов  дзвіночки лісові дитинства світлого,
Ці підсніжники, дарма їм що зима!
Пташка щастя весняного, цвітом милого!
Злим морозам шле в метілі - сна...сна...сна...
Запитаю, розкажи, чому не віриться,
Що над щастям стати лиху, страшним снам...!
Ти сказав, двом лебедям  - планета вірністю!
І все небо! І всі зорі - нам...!нам...!нам...!
13. 02.19 г.
Ангелина Длинка


Рецензии
Спасибо за ваши строки.

Сергей Лутков   03.04.2022 14:51     Заявить о нарушении
Добрый вечер, Сергей! Спасибо за Ваши
приветливые строки, храни Господь!!!

Ангелина Длинка   03.04.2022 21:19   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.