Мэтэлык

Метелик

Його по щоках лупцював метелик,
М*який барвистий гублячи пилок.
Ніхто не чув жахливий зойк в пустелі,
коли його нап*яли на кілок.

Мене, що порятунку зараз молить,
метеликова доля не мине.
Якийсь дослідник, може ентомолог,
на щось м*яке нап*ялює мене.
***


Рецензии