I вiчна бiль

Не всі що полягли в війні герої,
Поклавши на терези мить житя
Під час, - в жорсткому політичному двобої
                …за краще майбутя.
І ось дитя одне, …зростає сиротою
І вічна біль дружини, мам, бабуль,
І все життя їм жити з біллю тою
Та влада нуль, …і не шкодує куль.
28.06.2017р.


Рецензии