Самба

Самба

Дівчина вправно танцює самбу.
Стегнами крутить наче блудниця.
Дуже кортіло побачить вам би
те, що ховає її спідниця.

А глядачі усі до однОго
чи у простраціі, чи у нірванні.
Дівчина хоче того ж самОго –
щоби спідницю з неї зірвали.
***


Рецензии