Назовите конкурента

Кто вытвори что-нибудь более вытворительное? Может Пушкин? Может Уитмен?

Витвір

Струна співала це спросоння –            Сон я.
А сльози всі змахнув та витер            Вітер.
Підтвердило, що був лиш сон це           Сонце.
Одержав назву мій новий твір –           Витвір.

Хоч і не народило все це                Серце
у справу долучу тепер цю                Перцю
Я пригощаю, пийте ви                Цю каву.
Чи не була ця страва вам                Цікава?
***


Рецензии