тепер вже буде тиша

..В твій день святковий тепер буде тиша, спокій,
не буде сміху тих років, що завжди гамір.
Лише думками і лише одна..Так одиноко..
Знов згадувати тільки те, як був щасливий з нами..
..В твій день багато тепер буде так підтримки
молитвами, словами в сивій тишині.
І пам"ять всіх минулих днів/років, немов картинки
Тебе до нас повернуть..Зовсім не одні..
..В твій день..Багато переплетеного болю
із щастям тим, що вже ніколи більше не прожить.
Тепер живеш в своїй вузькій неволі
і в згадках лиш радієш тим минулим, а душа болить..

81027080r


Рецензии