Я знаю всех

Кирсанова, Асеева, Мартынова, Когана, Майорова, Особенно Кедрина, Неимоверного Слуцкого, классных левитанского Евтушенко Вознесенского, а Беранже, а Вийон, а Киплинг, НО НИКТО не удивлял меня так, как удивляю я себя -

Розмова

– Уб*єш Ти нас за що? – За сміх.
– Та сміх – це ж невеликий гріх.
- Уб*єш Ти нас за що? – За плач.
– Та плач – це кат наш та палач.

- Уб*єш Ти нас за що? – За крик
– Та Ти ж давно до нього звик.
- Уб*єш Ти нас за що? – За те,
що дуже довго живете.
***


Рецензии