Укытучыма телэк

Хэр ел саен илдэ уза
Могалимнэр бэйрэме.
Йолдызлардай якты,гузэл
Сез безнен мэктэп яме.

Керу белэн мэктэп тупсасыннан
Каршылыйсыз ачык йоз белэн.
Авырлыклар жинелэеп китэ,
Сезнен эйткэн жылы суз белэн.

Борчуларсыз,шатлыкларда гына
Тулы булсын хэрчак кунелегез.
Бэрэкэтле,матур тормыш Сезгэ,
Озын булсын Сезнен гомерегез.


2005ел


Рецензии