Vakaras sarunu biedri

V;ls vakars,gandriz nakts,
Pasaul; ir klusum;,
Un tikai ;oti melnais ka;is
Uz solina n;c pagalm;.

Un bija skumjas vi;a acis,
Nede;a visa b;d;ga,
Es runaju: paklau,ka;is,
Bet r;t b;s diena laimig;!

Pie manis tu paslaik pies,
Un redz,ka main;s m;su dziv;,
Tu biji viens, es ari viens,
Bet kopa m;s ir abi divi!

Ne viss ir apk;rt nejauks,
Pagalm; silti,piln;gs miers,
Bet es saci;u, m;lais draugs,
Man vajag ta,ka sesta loga ir!

Ak, vi;as log; v;l nav gaismas,
Bet ticu es uz br;numu...

Pasaul; divi, un ka;is
Divainu dzirdam klusumu.


Рецензии