Я частинка Eдиного Бога

Я – частинка Єдиного Бога…
Я – частинка Вселенського Світла…
Від зачаття до смерті дорога
Навсібіч повсякчасно відкрита…

Я – відлуння дитячого сміху…
Я – відлуння, озвучене серцем…
Доля грає мелодію вічну
Не востаннє і, звісно, не вперше…

Я – миттєвість, означена Сонцем…
Я – миттєвість між Небом й Землею…
Со-Творіння глибинне бездонне
Відчувається Суттю-Душею…

11.02.2019


Рецензии