Вървя към теб

Април бушува във цъфтящ минор...
Дъждът рисува кръгчета по локвите...
Не млъкват птиците във вечния си спор...
Вървя към теб, до костите намокрен...

Проправям път към бъдещото лято -
мечтите си да предадем от длан във длан,
да потъна на косите ти сред аромата
и куп целувки нежни още да ти дам...

17.04.2015 г.
2641 Б.Алекс.
Петър Пенчев         


Рецензии