Аз тинаги ще те обичам

Умират бързо всички първоцвети -
кокичета, и минзухари, и лалета.
Изгарят те от собствените страсти,
да ни зарадват първи с пролетното щастие.

Само ти с годините не прецъфтяваш -
все по мъдра и красива ставаш...
Свеждаш поглед като срамежливото кокиче,
когато шепнеш ми:"Аз винаги ще те обичам!"

12.04.2015 г.
2634 Б.Алекс.
Петър Пенчев          


Рецензии