Фауна твого обiйстя

ФАУНА ТВОГО ОБІЙСТЯ

Залишки остогидлих матиматик
згреби в ігровий квадрат
кроками відвівши зайвий кут зору назад
займи позицію і напірно пасуй...

Олені, Валєти та "зайві" хвости
ідіома реальних константів факту
Не каліч гілку, не ламай дерево в саду
Хоч я і посіяв - приніс тобі красу

Ціни, поки калина - не верба
співай в дудку з нею - а не з неї
дивися фавну, яка навколо тебе живе
Потім це триматиме тебе з нею в дусі


Рецензии