В твоите прегръдки

Когато в тебе пламъкът на любовта гори
и ми обгръщаш нежно шията със две ръце,
за чувствата си с думи ти не говори,
защото аз усещам трепета на твоето сърце.

Остани за мен неразгадана тайна
и неугасващ талисман за моята душа.
Награждавай ме с целувките омайни,
а аз във скута кротко ще се сгуша...

07.04.2015 г.
2625 Б.Алекс.
Петър Пенчев            


Рецензии