Реката на щастието

Връщам се при теб като дъжда напролет,
без гръмотевици - прилежен пианист,
изпълнил скерцо от Шопен, доволен,
че  разлистих със мелодията всеки лист.

Връщам се при теб, за да ти унищожа умората
и да налея нови чувства във изстиналото тяло.
За любов сърцата си широко да отворим
и на щастието във реката да се потопим изцяло.


05.04.2015 г.
2621 Б.Алекс.
Петър Пенчев            


Рецензии