Най-щастливата в живота среща

Отварям бавно устните ти за поредната въздишка
от загадъчните тайни на сърцето ти затоплена.
Във този миг най-чаканите клетви са излишни.
Към тялото ми се притискаш ти безропотно.

В предчувствие на страстно наслаждение
тръпките на нежните ти колене дори усещам.
Ще съхраним завинаги това незабравимо време
от най-щастливата в живота среща...

31.03.2015 г.
2612 Б.Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии