Лепiць мокрая мяцелiца...

***
Лепіць мокрая мяцеліца
І мяце на голы сад.
Нават лютаму не верыцца
У яе лірычны лад.

А яна мяце і сцелецца
Па заснежанай раллі,
Гэта белая мяцеліца,
Гэта соль маёй зямлі.

І зямля пад ёю грэецца,
Каб не змерзлі карані,
І каб майская мяцеліца
Аздабляла мае дні.

11 лютага - 22 чэрвеня 2019 г., Радашковічы


Рецензии