Размерите на любовта ми

Размерите на нашата любов са толкова различни...
Как се измерва болка от ужилването на пчела?
На пролятите сълзи кой знае огромното количество?
Кой някога е хващал сенки на летящите тела?

Размерите на нашата любов не се измерват със дюлгерски метър.
За някого е малка, а за други е голяма.
Само ние знаем, че й трябва периметър,
който по площта е по-голям от Северно сияние.

22.05.2013 г.
1302 Б.Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии