думки словa i дii

Не знаю я
де думки мої родились
Як в моїй голівці опинились
але не тільки опинились а зупинились і конають і конають  скоро скоро доконають
А я щаслива веселюсь надіюсь в щасті і втоплюсь
Згадую я шлях прожитий було радісно обідно і сердито
Було щастя неймовірне
Але зрадницьке не вірне
Дуже часто покидало
Як горе душу нападало


Рецензии