Хвиля смутку

Пишу вірші, читаю книги
І п‘ю я надобраніч молоко.
Твоя любов – лише усмішка
Але насправді ти – ніхто.
У день я зазвичай сміюся,
Вночі душа болить і сліз тече ріка.
Бо на одиниці із собою залишаюсь,
І хвиля смутку розвивається Стрімка.
19.11.18


Рецензии