Building bricks secret. Explosive sunrise koks

https://music.yandex.ru/album/3640524/track/30128339
Worship
Исполнитель: Duke Dumont

Прессовка кирпича сырца под достаточно большим давлением, которое экономично возможно достичь через множественные кратковременные сжатия и безгазовые плотные жидкости.

Стоимость владения качественными строительными изделиями и коммуникациями из качественного кирпича уходила на максимально возможное время в будущее - в том числе и для пользования во время настоящего времени.

Каждый кирпичик цивилизации для божественного развития в цивилизации каждого человека!

***

Pressing raw bricks under a sufficiently large pressure, which is economically possible to achieve through multiple short-term compression and gasless dense liquids.

The cost of owning high-quality building products and communications from a high-quality brick went to the greatest possible time in the future - including for use during the present time.

Every brick in civilization for the divine perfection in the civilization of every human person!


Рецензии