А з нашоj любовi вийшов вiрш

А з нашої любові вийшов вірш.
І в ньому – ні краплиночки сумного.
Любов була хороша – як змовчиш?..
Хороший вірш – не соромно за нього.

Не соромно за слово, за рядок,
за паузу, подібну до зітхання.
Три крапки – наче з квіточки пилок...
Не соромно за вірш і за кохання.

Любов для віршів – кращая із мов,
потрібно вчитись нею говорити...
Нехай читають, вірять у любов –
можливо, хтось научиться любити...


Рецензии