807. Джерело

        Людей надія не вмирає,
        Як птахів співи у гаю.
        Там кожна гілочка співє,
        Весну зустрінувши свою.

        В криницю вранці подивися,
        Там сила волі джерела.
        Дай Боже нам води напитися,
        З ней силу,кожен набера.


Рецензии