***

Кун шыкпай, тан ата ма бозарып?
Киім кимей,кала ма ол тозарып?
Ал адамгершіліктін токырауынын себебі?
Токырай бере ме,кайда жатыр онын шегі?
Енді ол касиет жок бізде бірак
Курып кетуіне калды сал-ак!
Озімізді кулкі етеміз,айналдык журтка мазак
Бугінде шынайы жаны ашитын бар ма казак?


Рецензии