Я малюю тебе у сво х фантаз ях

Я малюю тебе у своїх фантазіях,
Розмовляю з тобою уві сні та пошепки.
Я не лізу до тебе зі своїми образами,
Бо я знаю: жахливі слова відштовхують.

А я хочу тебе притягнути наживо.
Закріпити, не зв'язуючи, навіки.
Але ти розмірковуєш надто розважливо.
Ці слова, як сон, закривають мої повіки.

А я хочу дивитись на тебе просто і лагідно
І тримати своєю гарячу твою руку.
Не пошкодь моє серце своєю зневагою
І не треба пророкувати розлуку.

10.02.19


Рецензии