Усещане за любов

Учиш ме по устните ти да чета
 това, което ми нашепваш в тъмнината.
А аз съм втренчен в твоите уста
 и се боя да не настъпи самотата.

Дори пространството излъчва топлина,
подхранваща блаженството със нови чувства.
Иска ми се вече да си отпочина,
но усещането за любов не ме напуска.

20.12.2012 г.
974 Б. Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии