У тумане белы месячык...

***
У тумане белы месячык
У акне маім вісіць
І праз хмары срэбрам свеціцца
І пылінкамі імгліць.

Засцілаюць хмаркі шэрыя
Мой дапытлівы пагляд,
І ляцяць пылінкі белыя
На заснежаны мой сад.

І душа пылінкам моліцца,
Прастаце святой цішы,
Каб аціхнуць, супакоіцца,
Як належыць ёй, душы.

09. 02. 2019 г.


Рецензии