Биючелэргэ

Биючелэр килгэн икэн,
Барыйк эле карарга.
Биюченен итэклэре
 Бии бии кыскара.
Биючелэр сикереп бии
Аягында читеклэр.
 Нинди матур биилэр бит
 Алар шундый житезлэр.
Биючелэрнен биегэндэ
 Богелэдер биллэре.
Бии -бии остарып
Шомара читеклэре.


Рецензии