Понад берегом...

Понад берегом тумани пливуть...
Укривають світ білим  маревом.
Де з тобою ми полюбилися,
Стежки ті давно в забутті...
Запорошились , загубилися,
Чи кохання те нам наснилося...
Солов'ї в садах пісней бавляться...
І дівчатам теж не до сну...
Наче чарами  вабить ніч
Хай кохання вкриє  їх весну...
Хуртовинами, заметілями ,
Яблуневий цвіт засипає світ...
Тільки нас нема в тому мареві.
У снігах зими заблукали ми...
Щастя зрадило, насміялося
І у осені, десь,загралося...
Лише пам'ять накриває знов...
Та не знайдеш дні де була любов.
Усе минуло... В сни полинуло...
Десь приспалося  та й загинуло...


Рецензии
Прекрасний вірш! Спадобалось.

Артур Грей Эсквайр   09.02.2019 23:26     Заявить о нарушении
ДЯКУЮ ЩИРО ВІД СЕРЦЯ Вам!!!
Очень приятно!!!

Светлана Ганоцкая   10.02.2019 15:23   Заявить о нарушении