Варто кохати..

..лиш справжнє кохання дарує нам крила..
..окрилює так..що себе не впізнаєш..
..вселяє надію..серця зігріває..
..і ти в почуття це всеціло пірнаєш..

..варто кохати та бути коханим..
..це почуття робить душі щиріші..
..серце наповнює ніжність та ласка..
..мрії збуваються найзаповітніші..

..бажаю щоб кожен міг щиро кохати..
..та бути коханим..що дуже важливо..
..щоб почуття це тривало безмежно..
..лиш щиро закохані справді щасливі..

..бажаю вам щастя усім неземного..
..любові взаємної..порозуміння..
..взаємоповаги..довіри та долі..
..хай серце народжує світле проміння..

..цінуйте..любіть..бережіть..це ваш час..
..так легко впіймати..та втримати важко..
..хай світяться очі від щастя у вас..
..в житті теж буває життя як у казці..


Рецензии
Елена, здравствуйте. Мне очень понравилось Ваше стихотворение. Оно такое нежное и трогательное.
Правильно Вы говорите - быть любимым - это важно.
Ваши пожелания очень хорошие) Спасибо🌷

Цветочек Лилия   08.02.2019 01:21     Заявить о нарушении
..Спасибо Вам за тепло Вашей души и приятные слова..
..за отклик..

..с теплом к Вам..

Леман   09.02.2019 00:32   Заявить о нарушении