***

Без вірності кохання не буває
І без кохання вірності нема
Хоч нас  з тобою час і  розлучає
Та знаю,що чекаю не дарма.

Я з думкою про тебе прокидаюсь
І додає наснаги смс.
Згадавши,як жартуєш,усміхаюсь.
"Ти знов дурна,бо в тебе ПМС".

Можливо я тобі вже з'їла мозок
Чого тобі та дзвонить,а інша чого пише
Я зовсім не звикаю до інтрижок
А ти:Іди до лікаря,хай заспокійливе пропише.

У мене є одна маленька мрія
З тобою разом бути все життя
Лиш не руйнуй мою надію
І вірним будь мені,як я і до кінця.


Рецензии