Вiдродження...

Як країну не назвеш –
так воно і буде…
Що посієш, те й пожнеш –
вчили мудрі люди.
Це у мріях та в казках
начебто простіше.
Гине доля козака,
тільки дух сильніший,
бо не можна його вбити.
Хоч би на руїнах -
дай нам, Боже, відродити
щиру Україну…

02.02.2019г.


Рецензии