По секрету

До дитсаду йде Авет,
а в кишеньці є секрет -
там цукерки солоденькі.
А які ж вони смачненькі!
          З другом ділиться Авет:
          "В мене є один секрет.
          Я приніс цукерки з дому.
          Тільки не кажи нікому!
          Пригощу й тебе, тримай,
          та секрет не видавай!"
Та не втримався Андрійко,
розказав секрет Сергійку,
той - Тетянці і Світланці,
а вони мерщій -Оксанці.
          Звідки ж знав малий Авет,
          що розкриється секрет?
          Дуже прикро, що не кожен
          зберегти секрет свій може.
          Ось тому й нема в Авета
          ні цукерок, ні секрету.
Все роздав, та не біда,
бо цукерок не шкодА!
Та, здається, що Авету
трішечки шкода секрету.

          Малюнок Юлії Петренко.


Рецензии