Свято меду

Як професійний медороб,
Увагу всіх зверну на це я –
Ликує мед від всіх хвороб,
Його різновид – панацея!

Змішати з чаєм мед я вмію
Тоді, як серце заболить,
Знімає напій арітмію,
Вона зникає в одну мить.

Тут вам признатися я мушу,
В цьому хвалебному вірші,
Що мед лікує навить душу,
Як споживаєш від душі.

Наприклад – на душі проруха
І друзі зникли всі кудись,
Спасає справу медовуха,
Знайдеш ти з нею друзів скрізь.

А ще відкрию одну тайну –
Чудова якість в меду є,
Коли кохаєш дівку файну,
Любов фонтаном з тебе бье.


Рецензии