Maestro - Ви не пишли

Слова - поэтесса Верона Шумилова
Музыка, вокал - Нагорный Сергей (Maestro)
https://www.realmusic.ru/songs/1718969
https://lit-salon.ru/pesni/maestro-vi-ne-p-shli-7874.html

ВИ НЕ ПІШЛИ...
 
 
Ви не пішли, не зникли за туманом,
І я не зміг, Мадам, піти від Вас ...
І нові вс1 мелодії - над нами:
І танго, і романс,  чудовий вальс.

І світ притих, а зірки - в карнавалі,
Дзвонили знов серця в колокола.
Любові знали правду ... Ми це знали
І вірили: любов для нас жила ...

І  мылі нас ніяк не поділяли,
Ми були знов під місяцем одним...
Нас нитки лиш самотності зв'язали:
Мадам, я - з Вами, а зі мною  - Ви.

І чи є сила  нитку розірвати ,-
Любов сильна ... Я дзвін її ловлю,
І десь-то там я право буду мати
Сказати Вам: "Я Вас, Мадам, люблю."

Ви не пішли, не зникли за туманом,
І я не зміг, Мадам, піти від Вас ...
І нові вс1 мелодії - над нами:
І танго, і романс,  чудовий вальс ...
----------------------------

  Вы не ушли...

https://www.realmusic.ru/songs/1691666

           (романс)
 
Вы не ушли, не скрылись за туманом,
И я не смог, Мадам, уйти от Вас...
И новые мелодии - над нами:
И танго, и романс, и дивный вальс.
 
И мир притих, а звёзды - в карнавале,
Сердца звонили вновь в колокола:
Мы знали власть Любви... Мы это знали
И верили: любовь для нас жила...
 
И вёрсты нас, двоих, не разделяли,
Мы вместе были под одной луной,
Нас нити одиночества связали:
Я - с Вами рядом, Вы, Мадам, - со мной...
 
И есть ли сила. чтоб порвать те нити:
Любовь сильна... Я звон её ловлю,
И где-то там, на сложном повороте,
Я прошепчу: "Я Вас, Мадам, люблю..."
 
Вы не ушли, не скрылись за туманом,
И я не смог, Мадам, уйти от Вас...
И новые мелодии - над нами:
И танго, и романс, и дивный вальс...
_______________________________


Рецензии